A Te siker recepted

Mennyit ér neked egy ilyen információ?

Amennyiben előre megtudnád mi az ami működik és mi nem, akkor vajon csak azzal foglalkoznál ami az eredményt hozza számodra?

Kérdés

Gondolj csak bele, nem kell rengeteg időt energiát és pénzt áldoznod egy olyan online projektbe amiről jelenleg csak hiszed, hogy működni fog, de valójában nem tudod!

Mennyi időt és bosszúságot takaríthatsz meg magadnak, ha előre ismered az üzleted statisztikáit pénzügyi mutatóit, megtérülését, szemben azzal hogy nagyon hiszel és bízol benne hogy sikerül.

Kérdés ha tudod előre, hogy tied lesz a lottó 5-ös vajon megvennéd-e a szelvényt?

Van egy ötleted, amit meg szeretnél valósítani?

Akkor neked találtuk ki a következő megoldás csomagunkat.

Készítünk egy minden mérési lehetőséggel felszerelt teszt weboldalt, indítunk rá egy kattintás alapú 10 napos PPC kampányt, és 10 nap múlva minden lényeges információval rendelkezel a továbblépéshez!

A programról

PiackutatásPiackutatás

Az általad átadott információk alapján megvizsgáljuk a projekted piacképességét. Kiderítjük a jelenlegi keresleti potenciált, előkészítjük a teszt weboldalt és kampányt.

 

Teszt weboldalTeszt weboldal

Elkészítjük a teszt weboldaladat, elkészítjük a kommunikációt az ajánlatot és lezárást. A-B tesztelés a kampányban és a weboldalon kulcsszó eredményesség vizsgálattal együtt.

 

PPC kampányTeszt kampány

10 napig a Google és Etarget rendszerben 2-5 Millió megjelenés napi 200-400 látogató. Legjobban működő kommunikációk, legeredményesebb kulcsszavak, legjobb konverziós értékek kiderítése.

 

 AZ EREDMÉNY                                                                                                                                                           

 

A) 70-80%-ban működőképes üzleti modell eszközök megjelölésével és koncepcióval. Ezalatt értékesítési eredményeid is lesznek és nagy valószínűséggel  a tesztre fordított összeg megtérül!

 

B) Kiderül, hogy nem működik, így nem fektetsz bele felesleges energiát és pénzt. A teszt során kirajzolódnak új irányvonalak is, hogy milyen irányban érdemes legközelebb elindulni.

EredményMit tudunk meg még?

  • Mekkora potenciál rejlik az ötletedben
  • Mely hirdetési szövegeid a leghatékonyabbak,
  • Kik a célcsoportod
  • Milyen „üzeneteinkre" fogékonyak a látogatok leginkább
  • Melyek azok a kulcsszavak amik a bevételt hozzák
  • Mennyibe kerül egy új ügyfél megszerzése
Mennyibe kerül a MEGOLDÁS csomagunk?

A teszt rendszer kialakítása piackutatással, kommunikáció felépítésével együtt egy teljes honlap kialakításának a töredéke.

34,000,- + ÁFA

Kampány költségvetés 10 napra.

55,000,- Ft + ÁFA plusz 15,000,- Ft + ÁFA bónusz

A csomag összesen:

89,000,- + ÁFA

 Rendeld meg MOST és 10 nap múlva lásd a jövőt!

Megrendelés

 

sysop@axonltd.hu
sysop@axonltd.hu