Webáruház

Automatizált online kereskedelem

WebáruházWebáruház rendszerünk a néhány terméktől a több tízezer termékes webáruházakig is képes kiszolgálni az igényeket, több nyelven a magyar ÁFA, fogyasztóvédelmi és adatvédelmi szabályozásoknak megfelelően.

Kiemelt tulajdonságok:

Adatkapcsolat
Könnyen integrálható meglévő ügyviteli rendszerhez, valósidejű frissítési lehetőséggel.

Kedvezmény rendszer
Többszintű kedvezmény rendszer, viszonteladók és egyedi felhasználói csoportok kezelésével.

Automata SEO rendszer
Az összes termék esetében egyedi automatikus SEO optimalizálás valósul meg, az automatikus külső frissítések esetén is. Így a nagyszámú terméket tartalmazó webáruháza is naprakészen és termékenként kereső optimalizált. Ez sokszoros látogatottságot jelent azon webáruházakkal szemben ahol nem működik automata SEO rendszer.

XML Sitemap és PING
Webshop rendszerünk a keresők számára jól átlátható XML sitemap-al rendelkezik, és emellett a weboldal tartalmi változásairól értesítést küld a legismertebb keresők felé. Így a keresők mindig aktuális információk alapján jelenítik meg találati listájukban honlapját. Ez különösen a gyakran több terméket változtató és cserélő webshopok esetén kiemelten előnyös.

Vonalkód támogatás
Termék vonalkódok kereső optimalizált megjelenítése. Ennek köszönhetően egy mobiltelefonnal beazonosított terméket a Google keresőn keresztül az Ön webshopjában találnak meg elsősorban a felhasználók. Az ilyen típusú rákeresések akár 10-20%-ot is kitesznek a webshop látogatói forgalmából!

Többet szeretne megtudni webáruház rendszerünkről?

Kattintson ide

Online marketing